Kako djeluje - Multi-Mam HR


Kako djeluje

Multi-Mam proizvodi liječe i sprečavaju tegobe pri dojenju i pružaju olakšanje za majku.

Multi-Mam Komprese sadrže 2QR-kompleks. Ova djelatna tvar neutralizira štetne mikroorganizme, stvara umirujuće uvjete i podržava prirodne procese zacjeljivanja.

Multi-Mam Balzam i Multi-Mam Lanolin sprječavaju pucanje kože i dopunjuju njenu prirodnu masnoću.

Naši nježni, ali učinkoviti proizvodi daju Vama i Vašoj bebi najbolji početak, ublažavajući neugodu dojenja, koja je glavni uzročnik ranijeg prestanka dojenja u mnogih žena.

Dojenje

Multi-Mam Komprese za jednokratnu upotrebu odmah pružaju olakšanje od neugode dojenja. One su umirujuće i stvaraju vlažne uvjete za zacjeljivanje oštećenja na bradavicama i liječenje infekcija.

Multi-Mam Balzam sadrži biljna ulja, shea maslac i vosak Peg 8 koji zamjenjuju i dopunjuju prirodnu masnoću kože na bradavici. Ovo sprječava pucanje i održava kožu mekom, gipkom i zdravom. Nudi biljnu alternativu Multi-Mam Lanolinu.

Multi-Mam Lanolin sadrži visoko prečišćeni lanolin – mast dobivenu od ovčje vune. Ova prirodna mast dopunjuje lipidni sloj kože i dobro je poznata po svojim hidracijskim svojstvima.

Sigurnost proizvoda Multi-Mam

Svi proizvodi Multi-Mam su bezopasni kada ih beba proguta i ne moraju se ukloniti prije dojenja. Sastojci koje koristimo uglavnom su iz prirodnih izvora i najviše su kvalitete. Klinički su testirani, dokazano učinkoviti i sigurni.