Djelatne tvari - Multi-Mam HR


Djelatne tvari

Glavni sastojak Multi-Mam Kompresa je 2QR-kompleks (izgovara se “to cure”, u prijevodu "liječiti") koji sadrži biopolimere. Ova prirodna tvar biljnoga podrijetla formira fizičku barijeru u formi gela koja sprječava kontakt patogenih bakterija. 2QR-kompleks podržava prirodan proces zacjeljivanja i vraća prirodnu ravnotežu mikrobiološke flore. 2QR-kompleks nema poznatih štetnih učinaka.

Multi-Mam Lanolin je izrađen iz visoko pročišćenih masti vune (lanolin). Lanolin je prirodno ulje koje je najbliže prirodnoj masti ljudske kože i nudi zaštitu za bradavice. Multi-Mam Balzam nudi biljnu alternativu lanolinu. Sadrži biljna ulja koja zamjenjuju masnoću kože koja se gubi pri dojenju. Nudi optimalnu zaštitu za bradavice.

Što je 2QR kompleks?

Jedan od naših glavnih sastojaka je 2QR kompleks („to cure“ = liječiti), patentom zaštićeni bioaktivni polisaharidi.

2QR kompleks neutralizira štetne mikroorganizme i sprječava infekciju (mastitis). Ima jedinstveni način djelovanja koji blokira vezanje štetnih mikroorganizama za ljudsko tkivo. 2QR kompleks podržava prirodni proces liječenja i vraća prirodni mikrobiološku ravnotežu.

Ostali sastojci naših proizvoda uključuju umirujuća i hidratantna ulja iz biljaka i visoko prečišćene vune (lanolin), koja su poznata po svojim zaštitnim i hidracijskim osobinama.

Proizvodi daju trenutno olakšanje i djeluju neutralizacijom štetnih mikroorganizama, stvarajući umirujuće uvjete i podržavajući proces prirodnog zacjeljivanja. Saznajte više o tome kako proizvodi Multi-Mam djeluju i koji učinak imaju.