Za što se koristiti Multi-Mam? - Multi-Mam HR


Za što se koristiti Multi-Mam?

Linija inovativnih Multi-Mam proizvoda može riješiti probleme majki dojilja. Proizvodi sprječavaju i liječe tegobe bradavica koje se mogu pojaviti prije i tijekom dojenja.

Multi-Mam proizvodi: problemi i rješenja

Idealno bi bilo kada biste se osjećali ugodno i opušteno dok dojite svoju bebu, ali je uobičajeno da doživite neugodu koja može utjecati na to kako se osjećate. Na primjer, nepravilno postavljanje bebe u položaj za dojenje može uzrokovati da tkivo bradavica ispuca i postane bolno, što u nekim slučajevima može dovesti do upale. Ovo može pokvariti Vaše iskustvo dojenja i može dovesti do ranijeg prekida dojenja.

Multi-Mam linija uključuje Multi-Mam Komprese, Multi-Mam Balzam i Multi-Mam Lanolin. Prirodni i djelotvorni, dostupni su kako bi olakšali svakodnevicu prezauzetim majkama.

Prirodni sastojci

Prirodni sastojci koji se koriste u našim proizvodima uključuju biološki aktivni 2QR kompleks iz biljke, ulja iz biljaka i lanolin, visoko prečišćenu mast iz vune.Kako djeluje

Multi-Mam Balzam, Lanolin i Komprese liječe i sprečavaju tegobe povezane s bolnim bradavicama kod dojilja. Komprese pružaju brzo olakšanje, neutraliziraju štetne mikroorganizme i podržavaju prirodne procese zacjeljivanja. Multi-Mam Balzam i Lanolin štite bradavice tijekom dojenja i sprječavaju pucanje.