Multi-Mam Balzam - Multi-Mam HR


Opis proizvoda


Multi-Mam Balzam za njegu suhih i osjetljivih bradavica dojilja, prije i za vrijeme dojenja. Sprječava pucanje i održava kožu mekom, glatkom i zdravom.


Preuzmite uputu za uporabu

Pitanja kupaca


Je li potrebno ukloniti Multi-Mam Balzam prije dojenja?
Ne, neškodljiv je kada se proguta i ima neutralan okus i miris. Preporučljivo je da se balzam namaže odmah nakon dojenja - ako se primijeni neposredno prije hranjenja, može vam otežati prianjanje bebe pri dojenju.

Koliko često se koristi Multi-Mam Balzam?
Koliko god želite. Preporučljivo da se balzam nanese odmah nakon dojenja - ako se primijeni neposredno prije hranjenja, može vam otežati prianjanje bebe pri dojenju.

Koja je razlika između proizvoda Multi-Mam Balzam i Multi-Mam Lanolin?
Multi-Mam Balzam je proizvod na bazi odabranih biljnih ulja. On je biljna alternativa Lanolinu, koji je na bazi prirodne masti vune.

Stalno patim od ispucalih bradavica, što je jako bolno. Što mogu učiniti?
Najbolje rješenje je prvo koristiti Multi-Mam komprese za tretiranje oštećenja, koje potiču vlažno zacjeljivanje. Da biste spriječili oštećenja i omekšali kožu, možete koristiti Multi-Mam balzam ili Multi-Mam lanolin. Multi-Mam balzam je balzam koja oporavlja tkivo kože. Temeljen na biljnim sastojcima, ima neutralan ukus i bezopasan je kada se proguta, tako da može pružiti optimalnu zaštitu tijekom hranjenja i tijekom cijelog dana.

Šta uzrokuje probleme bradavica?
Većina oštećenja bradavica rezultat je lošeg položaja dojenčeta prilikom dojenja. Važno je da se najosjetljiviji dio tkiva bradavice uvuče duboko u usta dojenčeta. Korištenje proizvoda koji umanjuju prirodnu zaštitu kože, kao što su sapuni i šamponi, također može uzrokovati probleme s bradavicama. Na kraju - infekcije, ekcem ili sklonost ka suhoj koži su potencijalni uzroci problema s bradavicama.

Ako imate dodatnih problema ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte.