Opis proizvoda


Multi-Mam Balzam se preporuča za spriječavanje nastanka ispucalih bradavica i poboljšanje stanja tkiva bradavice. Nije ljepljiv i lako se upija. Štiti površinu bradavice zamjenom i dopunjavanjem prirodne masnoće kože i ne mora se ukloniti prije dojenja.


Preuzmite uputu za uporabu

Pitanja kupaca


Je li potrebno da ukloniti Multi-Mam Balzam prije dojenja?
Ne, neškodljiv je kada se proguta i ima neutralan okus i miris. Preporučljivo je da se balzam namaže odmah nakon dojenja - ako se primijeni neposredno prije hranjenja, može vam otežati prianjanje bebe pri dojenju.

Koliko često je potrebno koristiti Multi-Mam Balzam?
Koliko god želite. Preporučljivo da se balzam nanese odmah nakon dojenja - ako se primijeni neposredno prije hranjenja, može vam otežati prianjanje bebe pri dojenju.

Koja je razlika između Multi-Mam Balzam i Multi-Mam Lanolin?
Multi-Mam Balzam je proizvod na bazi odabranih biljnih ulja. On je biljna alternativa Lanolinu, koji je na bazi prirodne masti vune.

Stalno patim od ispucalih bradavica, što je veoma bolno. Što mogu učiniti?
Najbolje rješenje je prvo koristiti Komprese za liječenje ragada, koje potiču vlažno zacjeljivanje. Da biste spriječili ragade i omekšali kožu, možete koristiti balzam ili lanolin. Multi-Mam Balzam je mast koja pojačava i oporavlja tkivo kože. Baziran na biljnim sastojcima, ima neutralan okus i bezopasan kada se proguta, tako da može pružiti optimalnu zaštitu tijekom hranjenja i tijekom cijelog dana.

Šta uzrokuje probleme bradavica?
Većina povreda bradavica rezultat je lošeg položaja dojenčeta. Važno je da se najosjetljiviji dio tkiva bradavice uvuče duboko u usta Vaše bebe. Korištenje proizvoda koji umanjuju prirodnu zaštitu kože, kao što su sapuni i šamponi, također mogu uzrokovati oštećenja bradavica. Na kraju - infekcije, ekcem ili sklonost suhoj koži su potencijalni uzroci problema s bradavicama.

Ako imate dodatnih problema ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte.