Multi-Mam Lanolin - Multi-Mam HR


Opis proizvoda


Multi-Mam Lanolin je mast za njegu suhih i osjetljivih bradavica dojilja, prije i za vrijeme dojenja. Sadrži visoko pročišćeni lanolin za medicinsku primjenu. Sprječava pucanje i održava kožu mekom, glatkom i zdravom.


Preuzmite uputu za uporabu

Pitanja kupaca


Je li potrebno ukloniti Multi-Mam Lanolin prije dojenja?
Ne, neškodljiv je kada se proguta i ima neutralan okus i miris. Posebno je preporučljivo da se lanolin namaže odmah nakon dojenja - ako se primjeni neposredno prije hranjenja, može vam otežati prijanjanje bebe pri dojenju.

Koliko često se koristi Multi-Mam Lanolin?
Koliko god želite. Za optimalnu zaštitu, koristite Multi-Mam Lanolin najmanje dva puta dnevno.

Koji je najbolji način za primjenu Multi-Mam Lanolin?
Razmekšajte malu količinu Multi-Mam Lanolina između prstiju i nanesite na cijelu bradavicu. Lagano pritiskanje tube ili njezino zagrijavanje rukama vam može olakšati upotrebu.

Koja je razlika između proizvoda Multi-Mam Lanolin i Multi-Mam Balzam?
Multi-Mam Lanolin sadrži najčišću prirodnu mast vune, lanolin za medicinsku namjenu. Multi-Mam Balzam je biljna alternativa, s biljnim uljima. Balzam je mekši i lakše se nanosi.

Stalno patim od ispucanih bradavica, što je jako bolno. Što mogu učiniti?
Najbolje rješenje je prvo koristiti Multi-Mam Komprese za tretiranje oštećenja, koje potiču vlažno zacjeljivanje. Da biste spriječili oštećenja i omekšali kožu, možete koristiti Multi-Mam Balzam ili Multi-Mam Lanolin. Multi-Mam Balzam je balzam koji oporavlja tkivo kože. Temeljen na biljnim sastojcima, ima neutralan okus i bezopasan je kada se proguta, tako da može pružiti optimalnu zaštitu tijekom hranjenja tijekom cijelog dana.

Što uzrokuje probleme bradavica?
Većina oštećenja bradavica rezultat je lošeg položaja dojenčeta prilikom dojenja. Važno je da se najosjetljiviji dio tkiva bradavice uvuče duboko u usta dojenčeta. Korištenje proizvoda koji umanjuju prirodnu zaštitu kože, kao što su sapuni i šamponi, također može uzrokovati probleme s bradavicama. Na kraju - infekcije, ekcem ili sklonost ka suhoj koži su potencijalni uzroci problema sa bradavicama.

Ako imate dodatnih problema ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte.